TendR 600
TendR 600
TendR 600
TendR 600
TendR 600
Power

TendR 600

€17,450 EURO
De TendR 600 tender sloep heeft een zee van ruimte en is voorzien van een comfortabele rondzit voorin de boot en heeft een ruime achterbank. De rondzit met hoge rugkussens kan omgebouwd worden tot een groot zonnedek. Onder de banken zijn afsluitbare opbergvakken met een ruime hoeveelheid opbergruim...
Year
2024
Condition
New
Make
Model
Class
Length
240

Description

De TendR 600 tender sloep heeft een zee van ruimte en is voorzien van een comfortabele rondzit voorin de boot en heeft een ruime achterbank. De rondzit met hoge rugkussens kan omgebouwd worden tot een groot zonnedek. Onder de banken zijn afsluitbare opbergvakken met een ruime hoeveelheid opbergruimte. Door het vrijstaande stuurconsole kan men zicht gemakkelijk in de boot verplaatsen.

De buitenboord motor wordt geplaatst in de geluidsisolerende bun waardoor die aan de buitenkant niet zichtbaar is. De bun kan voorzien worden van een bunkussen welke extra zitplekken en zongelegenheid biedt en tevens extra geluidsisolerend werkt. De tender sloep TendR 600 kan uitgevoerd worden met een buitenboordmotor tot 60 PK.

Dankzij de uitgebalanceerde romp blijft de TendR 600 Outboard bij zowel snel als langzaam varen uiterst comfortabel en koersvast. Standaard is de TendR 600 tender sloep zeer compleet uitgerust en kan in verschillende RAL kleuren uitgevoerd worden.

Disclamer

De verkoper meldt dat de gegevens van het schip in goed vertrouwen zijn weergegeven maar kan niet instaan voor de juistheid en ook geen garantie geven over de staat van het aangeboden schip. Wij adviseren een koper met een makelaar of een expert contact op te nemen om meer zekerheid over de staat van het schip te verkrijgen. Dit schip wordt aangeboden onder voorbehoud van prijsveranderingen en/of annulering van de eigenaar. Ook kan het schip in de laatste dagen verkocht zijn.

Specification

Make
Model
Year
2024
Condition
New
Price
€17,450
Type
Class
Length
240
Fuel Type
Gas
Hull Material
Fiberglass
Location
Cuijk, Netherlands
LOA
18 ft
Beam
7 ft 4 in
Hull Shape
Deep Vee
Hull Warranty
2 years

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.
© 2024 SeaMag. All rights reserved.