Power

Primeur 710 tender occasion

Deze sloep wordt aangeboden zonder motorisering..
Year
2019
Condition
Used
Class
Length
27948

Description

Deze sloep wordt aangeboden zonder motorisering.

Maak kennis met de Primeur 710 Tender. Deze prachtige boot uit 2019 verkeert in excellente staat en is klaar voor het varen van nieuwe avonturen.

Deze boot is indrukwekkend in lengte met haar 7.10 meter en biedt voldoende ruimte voor u en uw gezelschap dankzij haar breedte van 2,55 meter en een doorvaarhoogte van 1.10 meter. Met een diepgang van slechts 50 cm is ze geschikt voor bijna alle wateren. De boot valt verder op door haar opvallende verkeersrode kleur en het duurzame polyester materiaal waarvan zij gemaakt is.

Aan boord van de Primeur 710 Tender ontbreekt het u aan niets. In de boot vindt u 2x een 12V aansluiting, een elektrische bilgepomp, een boegschroef voor gemakkelijker manoeuvreren, een brandstofmeter, bunventilatie en een dieptemeter. Bovendien zijn er handige voorzieningen zoals navigatieverlichting, een snelheidsmeter, een uitneembaar toplicht, en een voltmeter.

Wat betreft de uitrusting buitenom is de boot uitgerust met een zonwerende biminitop en een robuuste buiskap. Comfortabel relaxen kan op het bunkussen en de Diamante kuipkussens. Andere luxe extra's zijn een inbouw brandstoftank, een kuiptafel, een luxe RVS-stuurwiel, en een RVS zwemtrap. De teakkuip voegt een stijlvolle touch toe, net zoals de vlag. Daarnaast kunt u genieten van een zonnebed inclusief met tafel en een handig zwemplateau met zwemtrap

Met deze Primeur 710 Tender laat u niets aan het toeval over. Elke vaartocht wordt een belevenis vol comfort en avontuur. Dus waar wacht u nog op? Stap aan boord en bevaar de wateren in stijl en luxe.

Specification

Year
2019
Condition
Used
Price
€24,000
Type
Class
Length
27948
Fuel Type
Gas
Hull Material
Fiberglass
Location
Sliedrecht, Netherlands
LOA
23 ft 4 in
Beam
836 ft 7 in
Max Draft
164 ft 1 in
Min. Draft
1 ft 8 in
Dry Weight
1200 kg
Max Bridge Clearance
3 ft 7 in
Builder
Primeur
Double Berths
1
Max Passengers
8
Seating Capacity
8
Fuel Tanks
1 x 60 liters (Plastic)
Windlass
Manual Windlass

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.
© 2024 SeaMag. All rights reserved.