Primeur 615
Primeur 615
Primeur 615
Primeur 615
Power

Primeur 615

€21,950 EURO
Dit model, in de Primeur 6 serie is een erg geliefde tender in dit formaat.De Primeur 615 tender ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook heel comfortabel en ruim.Ze heeft voorin een uitzonderlijke hoge rugleuning. Dit zit heerlijk, maar is ook heel fijn wanneer je het zonnedek gebruikt. Zo lig...
Year
2024
Condition
New
Model
Class
Length
240

Description

Dit model, in de Primeur 6 serie is een erg geliefde tender in dit formaat.
De Primeur 615 tender ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook heel comfortabel en ruim.
Ze heeft voorin een uitzonderlijke hoge rugleuning. Dit zit heerlijk, maar is ook heel fijn wanneer je het zonnedek gebruikt. Zo lig je lekker uit de wind.

Met de Primeur 615 tender kan je langzaam varend door de Nederlandse wateren. Maar wanneer je er bijvoorbeeld een 60 Pk Suzuki in laat plaatsen, dan is zelfs waterskiën of wakeboarden mogelijk.

De Primeur 615 tender is standaard al zeer compleet uitgerust en bovendien in moderne kleurstellingen te verkrijgen tegen een kleine meerprijs.

Disclamer

De verkoper meldt dat de gegevens van het schip in goed vertrouwen zijn weergegeven maar kan niet instaan voor de juistheid en ook geen garantie geven over de staat van het aangeboden schip. Wij adviseren een koper met een makelaar of een expert contact op te nemen om meer zekerheid over de staat van het schip te verkrijgen. Dit schip wordt aangeboden onder voorbehoud van prijsveranderingen en/of annulering van de eigenaar. Ook kan het schip in de laatste dagen verkocht zijn.

Specification

Model
Year
2024
Condition
New
Price
€21,950
Type
Class
Length
240
Fuel Type
Gas
Hull Material
Fiberglass
Location
Cuijk, Netherlands
LOA
18 ft
Beam
7 ft 8 in
Hull Shape
Deep Vee
Hull Warranty
2 years

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.
© 2024 SeaMag. All rights reserved.