Power

Lifestyle 818 Tender Hybride

Lifestyle 818 Tender Hybride.Het strakke en moderne uiterlijk in combinatie met sierlijke retrolijnen zorgt ervoor dat de boot een lust voor het oog is. Doordat de boot standaard wordt uitgerust met een specifieke V-drive overbrenging heeft de boot een stille en comfortabele vaareigenschappen. Deze ...
Year
2023
Condition
New
Class
Length
32208

Description

Lifestyle 818 Tender Hybride
Het strakke en moderne uiterlijk in combinatie met sierlijke retrolijnen zorgt ervoor dat de boot een lust voor het oog is. Doordat de boot standaard wordt uitgerust met een specifieke V-drive overbrenging heeft de boot een stille en comfortabele vaareigenschappen. Deze Tender is uitgerust met een FNM 30HPE 270pk diesel inboard motor, een krachtige en gebruiksvriendelijke dieselmotor, zeker met het toegevoegde Blue Hybride System. Hiermee kunt u zowel varen op de verbrandingsmotor als elektrische!

Deze boot heeft een lengte van 818cm, een breedte van 250cm en een doorvaarhoogte van 140cm. Perfect voor ontspannende vaartochten met het gezin of opwindende avonturen met vrienden. Met een diepgang van 65cm, kunt u zich vrij bewegen, ongeacht de wateromstandigheden, en met de stijlvolle witte kleur zult u zeker opvallen. Gebouwd van duurzaam polyester, is deze boot gemaakt om de tand des tijds te doorstaan.

Verder is de Lifestyle Marine 818 Tender Hybrid uitgerust met de beste elektronica en maritieme technologie om uw veiligheid te garanderen en het navigeren op open water te vergemakkelijken. Uitgerust met een 12V aansluiting, elektrische bilgepomp, een boegschroef, brandstofmeter, dieptemeter, elektrische lenspomp, hoofdschakelaar, navigatiesysteem, navigatieverlichting, snelheidsmeter, verwijde baar toplight, voltmeter en walstroomaansluiting.

Van binnen, geniet van de luxe van een keuken met afwasbak en waterkraan, een koelkast en een uitneembaar bed. Terwijl buitenuitrusting inclusief een buitendouche, luxe RVS-stuurwiel, rvs-zwemtrap, een zonnebed en een zwemplateau, zal uw buitenervaring op de boot verder verbeteren. Het ongeëvenaarde comfort vindt u ook in de elegante Diamante kuipkussens en bunkussen evenals de teakkuip en kuiptafel. En met alle voorramen uitritsbaar, kunt u genieten van het prachtige uitzicht terwijl u de wind in uw haren voelt.

Primeur op de HISWA te Water
Lifestyle Marine bracht op de HISWA te Water editie 2022 deze bekende 818 Tender uit in een Hybride uitvoering. Deze Tender was een primeur in de wereld van de sloepen. Dankzij het geavanceerde Blue Hybride System die gemonteerd zit in deze Tender kunt u elektrische varen waar gewenst maar ook dankzij de krachtige FNM 30HPE dieselmotor, lange afstanden verleggen. Hiermee zet Lifestyle Marine koers naar een duurzame manier van varen.

De tender om op te overnachten
Deze semi-cabin van Lifestyle Marine biedt de mogelijkheid om comfortabel op de boot te kunnen overnachten met 3/4 personen. Het gedeelte voorin de punt van de Lifestyle 818 is standaard inbegrepen bij deze fenomenale tender. De cabineverlichting mag natuurlijk niet ontbreken. Na een dagje cruisen ergens aanmeren en overnachten is geen enkel probleem met de Lifestyle 818 tender.

Douchen aan boord
Met een spoelbak en een douche aan boord is deze Lifestyle helemaal compleet. Na het zwemmen even afspoelen van het vieze water zodat u fris het bed in kan. En vergeet natuurlijk niet om de tanden te poetsen. Met de 80 liter watertank die bij de spoelbak en de douche krijgt, heeft u meer dan zat. Is dat niet zo dan is het makkelijk te zien op de gemonteerde watermeter.

Waarom kiezen voor een Lifestyle tender?
Met een breed en divers assortiment is Lifestyle Marine een goed vertegenwoordigt sloepen merk. Het ontwerp en de afbouw gebeurt allemaal op Hollandse grond in de Zaanstreek. Het is een merk dat gebruik maakt van hoogwaardige materialen wat de duurzaamheid ten goede komt. Met een heeft u gegarandeerd mooie vaartochten en een boot voor de toekomst.

Kies daarom nu voor de Lifestyle 818 Tender Hybride en zet ook een stap naar luxueus, comfortabel maar vooral duurzaam varen. ''We don't sell a brand, we sell a Lifestyle''

Vraag direct een offerte aan    

Specification

Year
2023
Condition
New
Price
€137,950
Type
Class
Length
32208
Fuel Type
Electric
Hull Material
Fiberglass
Location
Sliedrecht, Netherlands
LOA
26 ft 10 in
Beam
820 ft 3 in
Min. Draft
2 ft 2 in
Dry Weight
1600 kg
Max Bridge Clearance
4 ft 7 in
Engine Type
Electric
Engine Make
Blue Hybride System
Engine Model
30HPE
Power
25 hp
Drive Type
Direct Drive
Certification
CE-Certification
Cabins
1
Double Berths
2
Max Passengers
9
Fuel Tanks
1 x 170 liters (Plastic)
Fresh Water Tanks
1 x 80 liters (Plastic)
Windlass
Manual Windlass
Hull Warranty
2 years

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.
© 2024 SeaMag. All rights reserved.