Power

Lifestyle 660 Outboard Demo

Bent u op zoek naar de perfecte boot om stijlvolle en ontspannende dagen op het water door te brengen? Zoek dan niet verder! Wij zijn trots om u de uitzonderlijke Lifestyle 660 Outboard aan te bieden. Met zijn strakke lijnen, luxueuze afwerking en indrukwekkende prestaties is deze boot precies wat u...
Year
2020
Condition
Used
Class
Length
25392

Description

Bent u op zoek naar de perfecte boot om stijlvolle en ontspannende dagen op het water door te brengen? Zoek dan niet verder! Wij zijn trots om u de uitzonderlijke Lifestyle 660 Outboard aan te bieden. Met zijn strakke lijnen, luxueuze afwerking en indrukwekkende prestaties is deze boot precies wat u nodig heeft om het water op te gaan in stijl.

Voordeel Demo model:
Nieuwprijs: €35.252,-
Vraagprijs: €29.950,-
Uw voordeel: €5.302,-

Deze polyester boot is uitzonderlijk ruim, met een lengte van 645 cm en een breedte van 225 cm, en laat voldoende ruimte voor comfortabele tochten. Het is ontworpen met een doorvaarhoogte van 110 cm en een diepgang van 50 cm, die ervoor zorgen dat je soepel en gemakkelijk door de wateren kunt varen. De Lifestyle Marine 660 Outboard is uitgerust met enkele van de meest moderne elektronica fijnheden. Een 12V aansluiting en een hoofdschakelaar zijn slechts enkele van de elementen die het gemak en de efficiëntie aan boord vergroten.

Ontspanning op de boot is een must, daarom hebben we deze boot uitgerust met een ingebouwde koelkast, voor die koel drankje tijdens de zomerse varen. Buiten zijn de extra’s net zo indrukwekkend! Duurzaam en stijlvol, de boot beschikt over antifouling, essentieel voor het beschermen van de onderkant van de boot tegen schade en het groeien van zeedieren. Daarnaast zal het bunkussen in Diamante en de Diamante kuipkussens je nooit aan comfort laten ontbreken.

Het luxueuze RVS-stuurwiel zorgt voor precieze manoeuvreerbaarheid, terwijl de stootrand extra bescherming biedt tegen schokken en stoten. De teak-look kuip draagt bij aan de verfijnde esthetiek en het zonnebed nodigt uit om te ontspannen en van de zon te genieten na een lange dag varen.

Kies vandaag nog voor een zorgeloze vaarervaring met de Lifestyle Marine 660 Outboard Demo. Je zult de pracht en praal van deze boot zeker waarderen terwijl je vaart naar je volgende bestemming.

Specification

Year
2020
Condition
Used
Price
€29,950
Type
Class
Length
25392
Fuel Type
Gas
Hull Material
Fiberglass
Location
Sliedrecht, Netherlands
LOA
21 ft 2 in
Beam
738 ft 2 in
Max Draft
164 ft 1 in
Min. Draft
1 ft 8 in
Dry Weight
800 kg
Max Bridge Clearance
3 ft 7 in
Engine Type
Outboard-4S
Engine Make
Mercury
Engine Model
F15 EL EFI
Power
15 hp
Certification
CE-Certification
Double Berths
1
Max Passengers
8
Seating Capacity
8
Fuel Tanks
1 x 12 liters (Plastic)
Windlass
Manual Windlass

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.
© 2024 SeaMag. All rights reserved.