Power

Lifestyle 600 Tender

Lifestyle 600 tender De Lifestyle 600 tender is een ruime en zeer stabiele sloep met zeer veel comfort. De boot heeft  een moderne uitstraling. Doordat de boot zeer ruim is opgebouwd biedt de Lifestyle 600 veel luxe mogelijkheden zoals een koelkast en een chemisch toilet. Rondom in de boot zijn rui...
Year
2024
Condition
New
Class
Length
23232

Description

Lifestyle 600 tender

De Lifestyle 600 tender is een ruime en zeer stabiele sloep met zeer veel comfort. De boot heeft  een moderne uitstraling. Doordat de boot zeer ruim is opgebouwd biedt de Lifestyle 600 veel luxe mogelijkheden zoals een koelkast en een chemisch toilet. Rondom in de boot zijn ruime bergvakken te vinden. Voorin de boot bevindt zich een ruim zonnedek waarop eventueel ook op overnacht kan worden.

Standaard een zonnedek bij Lifestyle sloepen en tenders

Een eigenschap van Lifestyle is het standaard inbegrepen zonnedek.  Zowel de platen als de bijbehorende kussens worden hier standaard bijgeleverd. Kortom:  deze 600 tender van lifestyle heel veel mogelijkheden voor een relatief lage prijs.

Over het merk Lifestyle Marine

Met een breed en divers assortiment is Lifestyle Marine een goed vertegenwoordigt sloepen merk. Het ontwerp en de afbouw gebeurd allemaal op Hollandse grond in de Zaanstreek. Het is een merk dat gebruik maakt van hoogwaardige materialen wat de duurzaamheid ten goede komt. Met een Lifestyle sloep heeft u gegarandeerd mooie vaartochten en een boot voor de toekomst. 

Uw Lifestyle 600 koopt u bij de Sloepenspecialist

Sloepenspecialist is één van de drie dealers in Nederland van Lifestyle Marine. In onze showroom van ruim 1.250m² kunt de sloepen uitgebreid bekijken en onze specialisten staan klaar om u vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien. Kom gerust eens langs voor een bak koffie!

Vraag direct een offerte aan    

Specification

Year
2024
Condition
New
Price
€34,950
Type
Class
Length
23232
Fuel Type
Diesel
Hull Material
Fiberglass
Location
Sliedrecht, Netherlands
LOA
19 ft 4 in
Beam
754 ft 7 in
Max Draft
213 ft 3 in
Min. Draft
2 ft 2 in
Dry Weight
1000 kg
Max Bridge Clearance
3 ft 11 in
Builder
Lifestyle Marine
Certification
CE-Certification
Max Passengers
6
Seating Capacity
6
Fuel Tanks
1 x 50 liters (Plastic)
Hull Warranty
2 years

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.
© 2024 SeaMag. All rights reserved.