Power

Lifestyle 530 Comfort Occasion

Algemeen:.Bouwjaar: 2022 (bij ons aangeschaft en weer ingeruild voor iets groters, historie bekend)Romp kleur: ZwartblauwDek kleur: Crème Wit..
Year
2022
Condition
Used
Class
Length
204

Description

Algemeen:
Bouwjaar: 2022 (bij ons aangeschaft en weer ingeruild voor iets groters, historie bekend)
Romp kleur: Zwartblauw
Dek kleur: Crème Wit

Bootrailer eventueel beschikbaar!

Ervaar het ultieme comfort en verfijnde varen met de Lifestyle Marine 530 Comfort. Deze prachtboot, met een bouwjaar van 2022, is perfect ontworpen voor de lekkerste dagen op het water en biedt alles wat u verwacht van een krachtige en moderne boot.

Met een lengte van 530 cm, breedte van 220 cm, doorvaarhoogte van 95 cm en diepgang van 40 cm, is dit de ideale reisgenoot voor zowel korte als lange boottochten. De Lifestyle Marine 530 Comfort boot is uitgevoerd in een stijlvolle zwartblauwe kleur die prachtig opvalt in de wateren, en het sterke polyester materiaal getuigt van een kwaliteitsconstructie die jaren mee gaat.Wat dit model echt bijzonder maakt, zijn de rijk uitgeruste accessoires, ontworpen en gesorteerd in drie categorieën: Elektronica, Uitrusting Binnen en Uitrusting Buiten, om aan al uw nautische behoeften te voldoen.

De boot is vol geladen met geavanceerde elektronica zoals een 12V aansluiting, een dieptemeter voor fijn afgestelde navigatie, een navigatiesysteem om de koers te bepalen, navigatieverlichting voor veilige avondtochten, een trimsysteem voor optimale motorprestaties en een USB aansluiting om uw elektronica op te laden of te verbinden. Als we naar binnen kijken, wordt de boot aangevuld met een praktische kuiptafel voor al uw behoeften aan boord. De buitenkant glanst met een scala aan accessoires zoals een buiskap voor bescherming, comfortabele diamante kuipkussens, een kabelaring voor beveiliging tijdens het aanmeren, een teak-look kuip die een premium uitstraling geeft, een vaarklaar pakket, de trotse vlag, een zonnebed om te ontspannen op zonnige dagen en een zwemladder voor die verfrissende duiken in het water.

Verwen jezelf met de Lifestyle Marine 530 Comfort, een perfecte combinatie van comfort, technologie en stijl.

Specification

Year
2022
Condition
Used
Price
€23,750
Type
Class
Length
204
Fuel Type
Gas
Hull Material
Other
Location
Sliedrecht, Netherlands
Tax Status
Tax Paid
LOA
17 ft 5 in
Beam
7 ft 3 in
Max Draft
1 ft 4 in
Min. Draft
1 ft 4 in
Dry Weight
400 kg
Max Bridge Clearance
3 ft 1 in
Engine Type
Outboard-4S
Engine Make
Mercury
Engine Model
F40 ELPT EFI
Engine Year
2022
Power
40 hp
Certification
CE-Certification
Double Berths
1
Max Passengers
6
Fuel Tanks
1 x 25 liters (Plastic)
Hull Shape
Other
Windlass
Manual Windlass
Hull Warranty
1 year

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.
© 2024 SeaMag. All rights reserved.