Power

Lifestyle 495 Comfort OCCASION

Lifestyle 495 comfort.Klein maar fijn zeggen ze wel eens. Dat is precies het geval bij deze sloep. In vergelijking tot andere sloepen is dit model aan de kleine kant maar dat merk je niet als u erin zit. Door de diepe zittingen en de brede kuip, is deze sloep heel comfortabel. .
Year
2021
Condition
Used
Class
Length
18900

Description

Lifestyle 495 comfort
Klein maar fijn zeggen ze wel eens. Dat is precies het geval bij deze sloep. In vergelijking tot andere sloepen is dit model aan de kleine kant maar dat merk je niet als u erin zit. Door de diepe zittingen en de brede kuip, is deze sloep heel comfortabel. 

Standaard geleverd met royaal zonnedek
Standaard wordt de Lifestyle 495 uitgevoerd met een royaal zonnedek. De voorzitting kan doormiddel van enkele handelingen worden omgebouwd tot zonnedek. Hierdoor kan er heerlijk worden gelegen. 

Het voordeel van een tweedehands sloep, tender of consoleboot
De prijs is voor de meeste mensen de reden om een tweedehands sloep, tender of consoleboot te kopen. Gebruikerssporen zorgen ervoor dat het vaartuig daalt in waarde. Een tweedehands vaartuig kunt u niet meer volledig naar eigen voorkeur samenstellen. Als dit voor u geen probleem is, dan adviseren wij een tweedehands sloep, tender of consoleboot te kopen.

Over Lifestyle Marine
Met een breed en divers assortiment is Lifestyle Marine een goed vertegenwoordigt sloepen merk. Het ontwerp en de afbouw gebeurd allemaal op Hollandse grond in de Zaanstreek. Het is een merk dat gebruik maakt van hoogwaardige materialen wat de duurzaamheid ten goede komt. Met een Lifestyle sloep heeft u gegarandeerd mooie vaartochten en een boot voor de toekomst. 

Daarom kiest u voor Sloepenspecialist.nl
Wij zitten gevestigd langs de Beneden Merwede in Sliedrecht en zijn zowel via de weg als het water bereikbaar.  Met onze jarenlange ervaring in de watersportbranche helpen we u aan een eerlijk advies. In onze showroom vind u dan ook verschillende soorten sloepen en consoleboten en onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen. 

Specification

Year
2021
Condition
Used
Price
€13,450
Type
Class
Length
18900
Fuel Type
Gas
Hull Material
Fiberglass
Location
Sliedrecht, Netherlands
LOA
15 ft 9 in
Beam
639 ft 9 in
Dry Weight
300 kg
Max Bridge Clearance
2 ft 11 in
Engine Type
Outboard-4S
Engine Make
Mercury
Engine Model
F25 EL EFI
Engine Year
2021
Power
25 hp
Propeller Type
3 Blade
Propeller Material
Aluminum
Certification
CE-Certification
Single Berths
1
Max Passengers
5
Seating Capacity
5
Fuel Tanks
1 x 25 liters (Plastic)
Windlass
Manual Windlass
Hull Warranty
None

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.
© 2024 SeaMag. All rights reserved.