Power

Corsiva 520 New Age VAARKLAAR

De Corsiva 520 New Age is een boot die luxe, design en prestaties in één pakket verweeft en uw vaarervaring naar een hoger niveau tilt. Het klassieke model combineert de tijdloze elegantie van grafietgrijze afwerkingen met het moderne van hoogwaardig vakmanschap, waardoor de Corsiva 520 niet aan u...
Year
2022
Condition
Used
Class
Length
20472

Description

De Corsiva 520 New Age is een boot die luxe, design en prestaties in één pakket verweeft en uw vaarervaring naar een hoger niveau tilt. Het klassieke model combineert de tijdloze elegantie van grafietgrijze afwerkingen met het moderne van hoogwaardig vakmanschap, waardoor de Corsiva 520 niet aan uw aandacht zal ontsnappen. Met een lengte van 520 cm, een breedte van 220 cm, een doorvaarhoogte van 95 cm en een diepgang van 40 cm, biedt de Corsiva 520 een royale ruimte die comfortabel is zonder in te boeten op stijl en prestatie.

Het pronkstuk van de Corsiva 520 is haar geavanceerde functionaliteit, met een scala aan accessoires die uw comfort en gebruiksgemak verhogen. Een geavanceerd Vaarklaar Pakket is inbegrepen, waardoor u zonder zorgen meteen op het water kunt springen. De boot beschikt over een buiskap die bescherming biedt tegen het weer, zodat u kunt varen ondanks de weersomstandigheden. Uw comfort wordt gewaarborgd door Diamante kuipkussens die er niet alleen weelderig uitzien, maar ook opstellingen mogelijk maken die zich aanpassen aan uw behoeften.

Daarnaast heeft de Corsiva 520 een smaakvolle kabelaring die haar elegante ontwerp aanvult. Een kuiptafel wordt ook meegeleverd voor uw gelegenheden aan boord. De teak-look kuip brengt de rijke charme van natuurlijk hout binnen het strakke, moderne ontwerp van de boot.

Tot slot, als u uw vaartocht wilt onderbreken voor een dutje of gewoonweg wilt zonnebaden, is er een zonnebed aan boord - een luxe die u mooi zult vinden. De Corsiva 520 New Age is meer dan een boot. Het is een levensstijl, een statement van elegantie en klasse. Laat u verleiden door het compromisloze design en de unieke vaarervaring. Stap aan boord van de Corsiva 520 - uw nieuwe ontsnapping naar het plezier van varen.

Boottrailer is tegen een meerprijs beschikbaar!

Specification

Year
2022
Condition
Used
Price
€22,899
Type
Class
Length
20472
Fuel Type
Gas
Hull Material
Fiberglass
Location
Sliedrecht, Netherlands
LOA
17 ft 1 in
Beam
721 ft 9 in
Max Draft
131 ft 3 in
Min. Draft
1 ft 4 in
Dry Weight
400 kg
Max Bridge Clearance
3 ft 1 in
Engine Type
Outboard-4S
Engine Make
Suzuki
Engine Model
DF30 ATL
Engine Year
2023
Power
30 hp
Certification
CE-Certification
Double Berths
1
Max Passengers
6
Seating Capacity
6
Fuel Tanks
1 x 12 liters (Plastic)
Windlass
Manual Windlass
Hull Warranty
2 years

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.
© 2024 SeaMag. All rights reserved.