Power

Buster Mini

De Buster Mini is een praktisch roei- en motorboot, geschikt voor zowel de elektrische als benzinemotoren. De Mini is een onder verschillende omstandigheden voorspelbare beginnersboot en leent zich bijvoorbeeld prima als visboot of het vervoer van kleinere spullen. De boot is uitgerust met het revol...
Year
2019
Condition
Used
Model
Class
Length
15276

Description

De Buster Mini is een praktisch roei- en motorboot, geschikt voor zowel de elektrische als benzinemotoren. De Mini is een onder verschillende omstandigheden voorspelbare beginnersboot en leent zich bijvoorbeeld prima als visboot of het vervoer van kleinere spullen. De boot is uitgerust met het revolutionaire ‘Easy Bail’-systeem: het zorgt ervoor dat regenwater gemakkelijk uit de boot kan lopen tijdens plané of als deze op de wal ligt*.

Ondanks zijn kleine formaat is de Mini een echte Buster, gebouwd volgens de ‘Aluminium Hull Technology’. Dankzij de aluminium constructie is de Mini duurzaam, onzinkbaar en vraagt geen onderhoud. Voor een kleine boot is de Mini opvallend ruim; drie personen met bagage vinden er gemakkelijk een plaatsje en dankzij het open karakter laat de Buster Mini zich gemakkelijk inruimen. De kuipvloer bestaat uit watervast multiplex en de zittingen zijn vervaardigd van vuilafstotend schuimmateriaal. Optioneel kan een speciaal roeipakket worden besteld, bestaande uit een set roeispanen en twee  roeidollen.

De Mini weegt slechts 100 kg en kan dus gemakkelijk aan wal worden getrokken en tijdens de winterstalling worden omgedraaid. Een ongeremde boottrailer is voldoende om de boot veilig achter een kleine auto te kunnen vervoeren.

Disclamer

De verkoper meldt dat de gegevens van het schip in goed vertrouwen zijn weergegeven maar kan niet instaan voor de juistheid en ook geen garantie geven over de staat van het aangeboden schip. Wij adviseren een koper met een makelaar of een expert contact op te nemen om meer zekerheid over de staat van het schip te verkrijgen. Dit schip wordt aangeboden onder voorbehoud van prijsveranderingen en/of annulering van de eigenaar. Ook kan het schip in de laatste dagen verkocht zijn.

Specification

Model
Year
2019
Condition
Used
Price
€5,950
Type
Class
Length
15276
Fuel Type
Gas
Hull Material
Aluminum
Location
Waddinxveen, Netherlands
LOA
12 ft 9 in
Beam
488 ft 10 in

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.
© 2024 SeaMag. All rights reserved.