Amigo 400 Classic
Amigo 400 Classic
Amigo 400 Classic
Amigo 400 Classic
Power

Amigo 400 Classic

Contact for Price
Nieuwe Amigo sloepen...
Year
2023
Condition
New
Make
Class
Length
156

Description

Nieuwe Amigo sloepen


Wij leveren nieuwe kwaliteit sloepen van het merk Amigo boats.

De Amigo sloep is een zeer geschikte en betaalbare sloep.ook voor de beginnende watersporter is dit een prima boot om met het gezin te kunnen genieten op het water. Ook is de Amigo sloep uit te voeren met leuke opties, zoals een HPL teaklookvloer, buiskap, biminitop, uitneembare tafel, zwemtrap en zonnedek dit maakt de sloep naast zijn gebruiksgemak ook nog eens mooier en geeft een luxere uitstraling. Ook is de Amigo sloep zeer geschikt om uit te voeren met een elektrische buitenboordmotor, zoals met de ePropulsion 1.0R Evo remote of de ePropulsion Navy 3.0R remote, zodat u in alle stilte kunt genieten op het water. Ook zijn de elektrische motoren niet belastend voor het milieu, wat het elektrisch varen nog prettiger maakt. Zoek niet langer en informeer naar de mogelijkheden met betrekking tot de Amigo sloepen.

Amigo 400 Classic standaard met kunstlederen kussen set, RVS reling en kikkers, kabelaring, uitneembare bank, twee opbergvakken afsluitbaar.

Deze Amigo 400 Classic voorraad boot is al uitgevoerd met een HPL teaklookvloer, binnenschaal op kleur zwart, uitneembaar zonnedek.

Disclamer

De verkoper meldt dat de gegevens van het schip in goed vertrouwen zijn weergegeven maar kan niet instaan voor de juistheid en ook geen garantie geven over de staat van het aangeboden schip. Wij adviseren een koper met een makelaar of een expert contact op te nemen om meer zekerheid over de staat van het schip te verkrijgen. Dit schip wordt aangeboden onder voorbehoud van prijsveranderingen en/of annulering van de eigenaar. Ook kan het schip in de laatste dagen verkocht zijn.

Specification

Make
Year
2023
Condition
New
Price
Request Price
Type
Class
Length
156
Fuel Type
Electric
Hull Material
Fiberglass
Location
Weesp, Netherlands
Tax Status
Tax Paid
LOA
12 ft 10 in
Beam
4 ft 11 in
Max Draft
0 ft 8 in
Dry Weight
140 kg
Max Passengers
3
Seating Capacity
3

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.
© 2024 SeaMag. All rights reserved.