Power

Apreamare aperto

Als je op zoek bent naar een luxueuze, klassieke en tijdloze tender, zoek dan niet verder. Deze Apreamare heeft het allemaal. Het oer-Italiaanse merk: Apreamare staat vooral bekend om hun klassieke kajuitjachten, die zijn uitgerust met dubbele motoren en een hardtop. Maar ze hebben een zeer speciaal...
Year
1995
Condition
Used
Model
Length
312

Description

Als je op zoek bent naar een luxueuze, klassieke en tijdloze tender, zoek dan niet verder. Deze Apreamare heeft het allemaal. Het oer-Italiaanse merk: Apreamare staat vooral bekend om hun klassieke kajuitjachten, die zijn uitgerust met dubbele motoren en een hardtop. Maar ze hebben een zeer speciaal model gebouwd genaamd de: Aperto, deze Aperto is een 8 m lange en 2.68 m brede tender met een hoge boeg en veel ruimte om te zitten en te liggen. Perfect voor meren of prachtige tochten door de wateren van het land. Met haar 140 pk dieselmotor bereikt ze een fijne kruissnelheid van ongeveer 20 knopen.

De Apreamare verkeert in perfecte staat, alle elektra is vernieuwd en in de romp geplaatst. Er zijn ook krachtigere accu's en een nieuwe acculader om zonder zorgen op het water te zijn. Er zijn ook twee koellades voor optimale koelcapaciteit, de gehele kussenset is vernieuwd tot ongelooflijk comfortabele lig- en zitkussens, deze zijn gestyled in de geschilderde romp: olijfgroen.

Navilex. Alle rechten voorbehouden

Navilex. Alle rechten voorbehouden

Specification

Model
Year
1995
Condition
Used
Price
€95,000
Type
Length
312
Fuel Type
Diesel
Hull Material
Fiberglass
Location
Loosdrecht, Netherlands
Tax Status
Tax Paid
LOA
26 ft 3 in
Beam
8 ft 10 in
Max Draft
3 ft 8 in
Engine Make
VM
Power
140 hp
Heads
1
Fuel Tanks
1

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.

Contact Seller

If you are interested in getting more information, please leave your request.
© 2024 SeaMag. All rights reserved.